NIEUW! Koningsdochters Posters

Update: Helaas zijn de gepersonaliseerde posters niet meer te bestellen.

Ben jij onzeker over wie je bent? Hoe je eruit ziet? Over wat anderen over je zeggen?

Jij bent niet de enige! Ik weet haast zeker dat iedereen wel op een bepaald vlak onzeker is over zichzelf. De lat ligt zo immens hoog wat onze prestaties en uiterlijkheden betreft, vind je het gek dat zoveel mensen onzeker zijn.

Maar het zijn leugens. Laten we het licht van de waarheid daarop schijnen.
In Psalm 139:13-14 (BGT) staat:

“U maakte mij in de buik van mijn moeder.
Elk deel van mijn lichaam hebt U gevormd.
Ik dank U daarvoor.
Want het is een wonder,
zoals ik gemaakt ben.
Alles wat u maakt, is een wonder.
Dat weet ik heel goed.”

Jij, lieve vrouw, bent een wonder! God heeft jou geschapen en Hij houdt van jou!

We mogen ons daar wat vaker aan herinneren. De onzekerheid en leugens in onze gedachten moeten wijken voor de liefde van God. Dat hoop ik te bereiken met de Koningsdochters Posters. Dat een vrouw die poster elke dag mag zien en weten: ik ben een dochter van de allerhoogste Koning! Ik mag er zijn, ik ben prachtig, ik ben het waard!

De Koningsdochter kaart en poster bestonden al en daar zijn vele vrouwen en meiden mee bemoedigd. Maar met de nieuwe posters wordt het nog persoonlijker, want je herkent jezelf in de poster.

“Ik vind de poster die Mirjam gemaakt heeft heel mooi! Ze heeft zich gehouden aan het kleurenpalet dat ik graag wilde, en het matchte daardoor met mijn kamer. De poster heeft een professionele look. De textuur van de poster is ook mooi! Daarnaast heeft ze echt details van mijn uiterlijk (o.a. mijn dikke haar) verwerkt in de poster, waardoor het echt lijkt alsof ik het ben. Ook de tekst is erg mooi, en herinnert me dagelijks dat ik mooi gemaakt ben door mijn Hemelse Vader ❤️”

- Hadassah, 15 jaar

Ik heb er een voor mijn zusje mogen maken. Ik vind het zo'n bijzonder idee dat deze poster haar mag gaan bemoedigen. Dat ze eraan herinnerd gaat worden waar haar waarde ligt, namelijk in God. Dat zij eraan herinnerd mag worden dat ze een dochter is van Hem!

Ik hoop dat de posters nog vele vrouwen en meiden mogen gaan bemoedigen! Ben jij benieuwd geworden naar de poster voor jezelf of voor iemand anders? Klik dan op onderstaand knop!

Klik hier